Financiële administratie van inboeken tot een geordend geheel: balans, prognose, ondernemingsplan, jaarrekeningen en tussentijdse rapportage.

Loonadministratie complete loonadministratie, van loonstrook tot jaaropgave aangepast aan de specifieke CAO regels in de verschillende branches.

Jaarrekeningen die zijn samengesteld op grond van aangeleverde financiële gegevens volgens het fiscale regime en goedkoopmans gebruik.

Fiscale aangiften inkomstenbelasting, loonbelasting, omzetbelasting en vennootschapsbelasting.

Adviezen van fiscaal, organisatorisch tot financieel advies. Bijvoorbeeld over de keuze van een rechtsvorm, een auto van de zaak, subsidies, investeringen, financieringen, personeelsbeleid, omzetting van het bedrijf naar een andere rechtsvorm.

Onze werkmethode

FAB hanteert moderne en traditionele werkmethoden. De keuze laten wij aan u. Wij werken traditioneel met papieren bonnen, facturen en bankafschriften, maar ook met een modern boekhoudprogramma waar u bonnen, facturen en bankafschriften online kunt aanleveren. De boekhoud- en fiscale processen van FAB zijn volledig geautomatiseerd. Alle gegevens, inclusief klantgegevens, bevinden zich beveiligde cloud- en kantooromgevingen.

Abonnementen

FAB werkt alleen voor vaste klanten (bedrijven) op contractbasis. De actuele prijzen voor 2022 liggen tussen EUR 1.100 en EUR 3.000. De jaarrekening en de aangifte inkomstenbelasting zijn inbegrepen in de contractprijs. Voor startende ondernemingen gelden de eerste twee jaar kortingen: 20% in het eerste jaar, 10% in het tweede.